Denní menu

Úterý
16. 1.

Polévka

Brokolicový krém s krutony

Hlavní jídla

1. Pečená vepřová panenka s restovanou zeleninou, salátem Pak Choi a omáčkou Teriyaki s jasmínovou rýží 135 Kč
2. Lasagne zapékané se špenátem, rajčaty a gorgonzolou s polníčkovým salátem a dresinkem 125 Kč

Na fotce menu č.1

Středa
17. 1.

Polévka

Krém z pečené řepy a rajčat se zakysanou smetanou

Hlavní jídla

1. Krůtí roláda plněná šunkou a rukolou s bramborovým pyré 125 Kč
2. Indický daal z černé čočky beluga s pečenou dýní Hokaido, česnekový pita chléb a koriandrový dip 125 Kč

Na fotce menu č.1

Čtvrtek
18. 1.

Polévka

Bramborový krém s pórkem

Hlavní jídla

1. Vietnamské hovězí s ananasem a jarní cibulkou s jasmínovou rýží 125 Kč
2. Francouzský slaný koláč quiche s rajčaty, brokolicí a feta sýrem s mixem sezónních salátů 125 Kč

Na fotce menu č.1

Pátek
19. 1.

Polévka

Kapustová polévka s krutony

Hlavní jídla

1. Pečená vepřová krkovice na skořici a badyánu s karotkovo-jogurtovým pyré a pečeným zelím 125 Kč
2. Tagliatelle s pestem z rukoly a petrželky s cherry rajčaty a černými olivami, sypané sýrem Pecorino 125 Kč

Na fotce menu č.1