Denní menu

Úterý
23. 4.

Polévka

Květákový krém s tahini pastou a černým sezamem

Hlavní jídla

1. Kuřecí prsní steak marinovaný v kurkumě a jogurtu s jasmínovou rýží a bylinkovou omáčkou 129 Kč
2. Linguine s pestem z medvědího česneku, cherry rajčaty a trhanou mozzarellou 139 Kč

Kuřecí prsní steak marinovaný v kurkumě a jogurtu s jasmínovou rýží a bylinkovou omáčkou

Na fotce menu č.1

Středa
24. 4.

Polévka

Celerový krém s jablky

Hlavní jídla

1. Hovězí nudličky na medu a zázvoru, sypané sezamem s bramborovým pyré a výhonky hrášku 129 Kč
2. Lasagne zapékané se špenátem, rajčaty a gorgonzolou s polníčkovým salátem a dresinkem 129 Kč

Hovězí nudličky na medu a zázvoru, sypané sezamem s bramborovým pyré a výhonky hrášku

Na fotce menu č.1

Čtvrtek
25. 4.

Polévka

Turecká polévka z červené čočky

Hlavní jídla

1. Japonský Ramen (12 hodin tažený kuřecí vývar s filírovaným kuřecím prsem, vejcem nakládaným v saké a sójové omáčce, s nudlemi, jarní cibulkou, hráškovými lusky, mrkví julienne restovanou na sezamovém oleji a bambusem) 145 Kč
2. Falafel wrap s cibulovým džemem, pečenými batáty a tzatziky 129 Kč

Japonský Ramen (dlouze tažený silný kuřecí vývar s filírovaným kuřecím prsem, vejcem nakládaným v saké a sójové omáčce, s nudlemi, jarní cibulkou, hráškovými lusky, bambusem a mrkví julienne restovanou na sezamovém oleji)

Na fotce menu č.1